Glas Javnosti

IZMENE U SAOBRAĆAJU: Radovi menjaju smernice

Društvo
Autor: Glas javnosti

Radovi će trajati do 20. aprila.

Od ponedeljka, 15. aprila, vozače očekuju izmene u režimu saobraćaja na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci zbog redovnih radova na košenju trave.

Kako je saopšteno iz "Puteva Srbije", radovi će trajati do 20. aprila i obuhvatiće košenje srednjeg pojasa u oba smera tokom svetlog dela dana.
Za vreme trajanja radova, preticajna traka će biti delimično zatvorena u dužini do pet kilometara u smeru izvođenja radova. Saobraćaj će se na ovoj deonici odvijati isključivo voznom trakom, dok će radovi biti obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom kako bi se obezbedila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.
Petlja Beška-Novi Banovci je deo autoputa A1 u Srbiji, koji povezuje Beograd i Novi Sad. Nalazi se na putu između Beške i Novih Banovaca, što su naselja u blizini ovog autoputa. Petlja omogućava vozačima da se preseku ili preusmere sa autoputa na druge puteve, čime olakšava kretanje i pristup različitim destinacijama.


Petlja Beška-Novi Banovci je ključna infrastrukturna tačka koja olakšava putovanje između dva važna grada u Srbiji, Beograda i Novog Sada. Osim što omogućava direktnu vezu između ova dva grada, ova petlja takođe pruža mogućnost povezivanja sa drugim putevima i destinacijama u okolini, što je posebno korisno za putnike i vozače koji žele da posete različita mesta duž ovog autoputa. Osim toga, petlja Beška-Novi Banovci doprinosi ekonomskom razvoju regiona omogućavajući bolji pristup i transport robe i ljudi.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR