Glas Javnosti

IZMENE U SAOBRAĆAJU : Planirani radovI na putevima

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prema informacijama Puteva Srbije, u periodu od 7 do 15 časova, izvode se radovi na košenju putnog pojasa, u zaustavnoj saobraćajnoj traci na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Lajkovac – Ljig.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, od 06.do 30. maja u periodu od 7 do 17 časova, izvode se radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova na delu državnog puta II B reda broj 430, na deonici Bojnik – Mijajlica.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Na auto-putu E-75 kod petlje Beograd najavljeni su za danas radovi na sanaciji oštećenog kolovoza za isključenje prema Beogradu od 9 do 16 časova, pod saobraćajem, obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.


Na deonici puta Beograd – Obrenovac, na teritoriji opštine Obrenovac, do 15. maja od 7 do 17 časova svakog radnog dana i subotom najavljeni su radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra.

Radovi se izvode od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Bajmok - Aleksa Šantić, obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji od 08. maja od 7 sati do 27. maja do 12 sati.

Alternativni putni pravac: Bajmok - Bački Sokolac, Kljajićevo - Čonoplja - Svetozar Miletić.

Na deonici Aranđelovac - Lipovac izvode se radovi na rehabilitaciji puta, od 08. maja do 01. avgusta u periodu od 7 do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Alternativni putni pravac je Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Na deonici Golubinci - Stara Pazova (centar) najavljena je izmena režima saobraćaja zbog radova na železničkoj pruzi Beograd – Kelebija, do 07. juna.

Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta i državnog puta do ponovnog uključenja na državni put.

Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila, navedeno je u saopštenju.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR