Glas Javnosti

Izmene u prevozu: Nove i pojačane linije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na navedeni način, korišćenje i presedanje na novu ekspres liniju biće omogućeno korisnicima iz svih delova Surčina, odnosno i iz pravca Progara, Petrovčića i Dobanovaca

Ekspres linija javnog prevoza 610E počeće da saobraća danas na relaciji Novi Beograd (Blok 70) preko Surčina do Jakova, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Na liniji će raditi tri vozila sa intervalom nailaska od 30 minuta.

Sekretarijat za javni prevoz je do sada razmatrao više različitih zahteva da se na relaciji između dve gradske opštine - Novi Beograd i Surčin uspostavi nova ekspres linija javnog gradskog prevoza, koja bi činila najbržu prevoznu uslugu na navedenoj relaciji.

Upravo iz navedenih razloga, odlučeno je da nova linija koristi na teritoriji opštine Surčin petlju "Surčin 1" i preko prilaznog puta i Trga Zorana Đinđića saobraća do centra opštine, odakle nastavlja dalje sve do terminusa u Jakovu.


Na navedeni način, korišćenje i presedanje na novu ekspres liniju biće omogućeno korisnicima iz svih delova Surčina, odnosno i iz pravca Progara, Petrovčića i Dobanovaca.

Linija javnog prevoza broj 306 (Ustanička – Leštane) je, na zahtev građana i predlog opštine Grocka, pojačana dodatnim vozilom.

Na taj način je interval nailaska vozila na liniji značajno popravljen, posebno u vršnim intervalima, gde umesto na 40 minuta vozila sada saobraćaju na 26 do 27 minuta, navedeno je u saopštenju.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR