Glas Javnosti

Izmene u gradskom prevozu tokom vikenda, koje će ulice biti zatvorene

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zbog velikog broja događaja u Beogradu, tokom vikenda će biti na snazi izmene saobraćaja na brojnim linijama javnog gradskog prevoza. Pojedine ulice će biti zatvorene za saobraćaj.

Zbog promocije novih oficira od 8 do 13 časova u subotu, 17. septembra za saobraćaj biće zatvorene centralne gradske ulice: Takovska – od 27. marta do Kneza Miloša, Kneza Miloša – od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska – od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, zatim Trg Nikole Pašića – od Terazija do Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra – od Beogradske do Kneza Miloša.

U subotu i nedelju, 17. i 18. septembra biće ukinute trolejbuske linije 22L, 28, 40 i 41, a uspostavljene autobuske linije 40A Zvezdara - Banjica 2 na trasi trolejbuske linije 40, osim u subotu, od 8 do 14.30 časova kada će autobusi saobraćati delimično izmenjenom trasom, u oba smera i to Cvijićeva, Zdravka Čelara, Starine Novaka, Beogradska, Trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom trolejbuske linije 40 do Banjice 2.

Brojne izmene su najavljene i na autobuskim linijama javnog gradskog prevoza. Sve informacije o izmenama u javnom gradskom prevozu mogu se naći na https://www.bgprevoz.rs/linije/aktuelne-izmene/143.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR