Glas Javnosti

Izmene na linijama javnog prevoza tokom dočeka srpske Nove godine

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za doček srpske Nove godine na Trgu republike doći će do promena u radu linija javnog gradskog prevoza, u vremenskom intervalu od 19 sati do tri sata ujutru, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom održavanja manifestacije za saobraćaj će biti zatvorene ulice Vasina (deo između Dobračine i Francuske), Francuska (deo između Ulice braće Jugovića i Trga republike) uz slobodan pristup terminusu „Trg republike”, kao i Makedonska (deo između Dečanske ulice i Trga republike), Кolarčeva, Terazije, Trg Nikole Pašića (deo između Terazija i Dragoslava Jovanovića) i Кralja Milana (deo između Terazija i Trga Slavija), zbog čega će doći do izmena na linijama javnog prevoza.


Trolejbusi sa linija br. 19, 28 i 41 se povlače za garažu. Trolejbusi sa linije br. 29 i autobusi sa linije br. 31 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija, piše N1.



Autobusi sa linija br. 24, 26, 37 i 44 će u smeru ka periferiji saobraćati trasom: (Cara Dušana za linije br. 24 i 26 i Venizelosova za linije br. 37 i 44) – Francuska – kroz terminus „Trg republike” – Braće Jugovića – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnim trasama i koristiće stajalište „Trg republike” koje u redovnom režimu koristi linija br. 43, dok će u smeru ka Dorćolu saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Dečanska – Braće Jugovića – Francuska i dalje redovnim trasama i koristiće stajalište „Dom omladine” koje u redovnom režimu koriste linije br. 16, 27E, 35, 58 i 95, navodi se u saopštenju.

Noćni prevoz na linijama 15N, 68N, 75N, 603N, 704N i 706N saobraćaće trasom: Trg republike – Bulevar despota Stefana (Braće Jugovića, Francuska u smeru ka Trgu republike) – Dečanska – Terazijski tunel i dalje redovnom trasom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR