Glas Javnosti

IZMENE GRADSKIH LINIJA U BEOGRADU: Zbog radova ove trase prevoza biće izmenjene

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci tramvajskih šina u Bulevaru vojvode Bojovića u zoni okretnice "Donji grad", sutra u 0.30 časova do 23. maja u 3.30 časova doći će do promena u radu tramvajskih linija.

Linija 5 kretaće se trasom Pristanište–Dorćol–Ustanička i nosiće oznaku 5L, linija 10 Pristanište–Dorćol–Banjica i nosiće oznaku 10L, a linija 11 Pristanište – Blok 45 i nosiće oznaku 11L.

Radovi će se obavljati i na popravci javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke u Gardijskoj ulici od 21. maja do 19. juna, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza, prenosi Beoinfo.

Deonica će biti zatvorena za saobraćaj, pa će vozila sa linije 3A saobraćati izmenjenom trasom. U smeru ka terminusu "Beograd na vodi" ići će Bulevarom patrijarha Pavla, Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru trasa biti redovna.

Privremeno se ukidaju stajališta: terminus "Kalemegdan/Donji grad" za sve linije i "Kalemegdan" u oba smera za liniju 11.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR