Glas Javnosti

Izlupao džipa zbog navigacije: Beograđanin u Ulcinju morao stepenicama do puta (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Snimak Beograđanina iz Ulcinja koji je pokušao (i uspeo) da se spusti kolima niz stepenice, izazvao je veliku nevericu kod korisnika društvenih mreža. Umesto da se vrati unazad sa stepenica, na koje ga je navodno navigacija navela, mladić je jednostavno rešio da nastavi put. Tom prilikom auto je nekoliko puta udaren u donji deo.

Autom niz stepenice - može! Ovo je parola Beograđanina po imenu Saša koji se SUV automobilom Folksvagen Tiguan spustio niz stepenice u Ulcinju. Tom prilikom ovaj neobičan spust je zabeležen kamerom.
Kako je džip završio na stepenicama u Ulcinju?

Navodno, za sve je kriva navigacija koja je čoveka iz Beograda navela krivim putem. Videvši dokle je došao, a nakon toga koliko mu je i ostalo do ulice, Beograđanin je rešio da "potera" džip preko stepenica, čak i po cenu oštećenja automobila.

Da to možda i nije pametno, govorio mu je i prijatelj koji je izašao iz automobila i navodio ga.

"Prevrnućeš se, Saša", ponovio je mladić koji je stajao i gledao prijatelja koji se spuštao stepenicama ka ulici.


Nakon nekoliko pokušaja, i par udaraca o donji deo automobila, on je u svojoj nameri uspeo - auto je nastavio dalje niz ulice Ulcinja.

U komentarima šok i neverica

U komentarima koji su nastupili veliki deo pratilaca instagram stranice "Podgorički vremeplov", izrazio je šok i nevericu viđenim, ponajviše zbog činjenice da je za sve kriva navigacija.

"Oće to kad slušaš ženu sa navigacije", "Prešao čovek igricu, eto ga dodatni trošak.", "Kad vise veruješ ekranu nego svojim očima", smenjivali su se komentari.


Ipak najkonkretniji je bio mladić koji je podsetio sve na sada već legendarnu priču" o tome kako se Guglovo vozilo zaglavilo u Kaluđerici.

"Nije Google navikao na naše balkanske vuko****ne i nelegalnu gradnju, koliko puta je meni pokazao ulicu, pa završim na vratima nečije garaže. 2014 god.se Google vozilo zaglavilo u Kaluđerici", glasio je njegov komentar koji je pobrao veliki broj simpatija pratilaca ove instagram stranice.

Za sada nije poznato kolika je šteta bila na automobilu mladića iz Beograda.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR