Glas Javnosti

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U SELU KOD POŽEGE: U Acovo dvorište sa neba PALA PROTIVGRADNA RAKETA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Protivgradna raketa pala je Acovo dvorište u požeškom selu Srednja Dobrinja.

Aco Pavlović iz požeškog sela Srednja Dobrinja doživeo je neprijatno iznenađenje kada je u njegovo dvorište nakon kiše, pala i protivgradna raketa

Kako kaže, ne pamti da se u njegovom selu ikada dogodilo bilo šta slično.

- Kada je nevreme utihnulo izšali smo iz kuće svako za svojim obavezama i videli smo da je nešto palo. Kada smo prišli da vidimo šta je ostali smo u šoku,  jer smo shvatili da se radi o neeksplodiranoj protivgradnoj raketi teškoj oko dva kilograma - izjavio je Aco za RINU, prenosi Alo. 

 

Samo pukom srećom u ovom požeškom selu izbegnuta je tragadeja, jer se u neposrednoj blizini mesta gde je protivgradna raketa pala u tom trenutku niko nije nalazio

- Dete se tu igralo i hvala Bogu ušlo je u kuću nekoliko minuta ranije. Da se našao neko od starijih ne bi bio pošteđen povreda, a kamoli dete. Ne znamo odakle je raketa ispaljena i kako je završila kod nas, ali o ovakvim stvarima trebalo bi više da se povede računa pre nego što neko nastrada. Kad se desi nesrećan slučaj, tad biva kasno - rekao je Aco.

Iako se ovakav slučaj prethodno nije događao u ovom selu, skoro  tokom svake protivgradne sezone se desi identična situacija i rakete umesto na nebu završe u dvorištima pojedinih domaćinstava.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR