Glas Javnosti

Istukao dete zbog trotineta: "Malo sam bio nervozan"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nemile scene dogodile su se u poznatom supermarketu.

Strašan incident dogodio se ispred jednog supermarketa u Beogradu kada je stariji muškarac nasrnuo na dete staro desetak godina. Kako majka tvrdi, on za to nije imao apsolutno nikakav povod, a sve je počelo nešto ranije na kasi prodavnice.

- Zamislite pošaljete dete u supermarket da kupi sladoled, i dok je završavao sa plaćanjem na kasi nervozna baba ga gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sledeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti samo da uzme kusur i sladoled - počinje majka svoju priču.

- Na scenu nastupa njen muž koji govori detetu da će mu isčupati uši na šta on govori: zbog čega ćete da mi isčupate uši i odlazi sa svojim drugom ka izlazu.


Međutim, tog trenutka za njim poleće i razjareni muškarac i stiže ga ispred prodavnice.

- Onda ih je on pojurio i ispred uhvatio moje dete za kragnu uz reči: "kome ćes ti da odgovaraš" i počeo da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti, tada ga je matori udario po sred uveta - dodala je potresena majka.

U tom trenutku je obezbeđenje smirilo situaciju, a čovek se izvinio sramnim rečima.

- Detetu jos zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju, a čovek se izvinio detetu uz reči:" Izvini, nešto sam nervozan"! -

Majka je dodala i da je snimak napravio uplašeni drug dečaka, kao i da su deca nakon svega preplašena.




Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR