Glas Javnosti

INSAJDER SNS: Ministar zdravlja neće biti NI LONČAR, NI KISIĆKA VEĆ DOKTORKA KOJA JE DVA PUTA POBEDILA KORONU!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Većina iz Glavnog odbora Strpske napredne stranke poslala je odluku i jasnu poruku predsedniku partije i države, Aleksandru Vučiću, da u teškom i neizvesnom vremenu pred građanima odgovorna uloga ministra zdravlja, u novoj vladi Srbije, treba da pripadne doktorki Mariji Zdravković, sadašnjoj direktori KBC "Bežanijska kosa", koja je stekla veliki ugled i poverenje u narodu dok je radeći dva puta pobedila opaki korona virus, sazanje Glas javnosti u vrhu naprednjaka.

Naime, tražeći ulogu ministra zdravlja za svoju istaknutu članicu i nosiocu liste SNS za Novi Beograd, doktorku Mariju Zdravković, žele i da preseku sve agresivnije napore lobista dosadašnjeg prvog čoveka zdravstva Zlatibora Lončara, ali i medijsku eksponiranu kandidaturu “korona barbike” Darije Kisić Tepavčević. Takođe, podsetili su šefa partije na odličan rezultat doktorke Zdravković kao nosioca liste SNS na na Novom Beogradu, na veliki doprinos stranci njenog brata i  takođe funkcionera stranke Marka Marinkovića, i svakako na činjenicu da za vreme pandemije njena porodica bila zaražena virusom a majka joj je preminula, dok je ona za Vaskrs i u junu pobedila opasnu zarazu i stekla velike simpatije u širem javnom mnjenu.

-Očigledna posledica ovakvog ugleda doktorke Marije Zdravković je i nedavno dodeljena joj titulu Počasnog viteza 57. Ljubičevskih konjičkih igara, kao prvoj  ženi u istoriji ove manifestacije za priznanje koje se dodeljuju za posebne zasluge i humanost. Ona je i docent je na beogradskom Medicinskom fakultetu, na katedri za internu medicinu a i već šest godina  i direktorka KBC “Bežanijska kosa”. Stegla je srce i samo dan nakon smrti majke od korone je obukla uniformu i otišla da leči pacijente. Da ne navodim dalje koliko je samo zadužila stranku, - u dahu  recituje razloge za odluku i poruku, šefu partije i države, izvor Glasa javnosti blizak Glavnom odboru Srpske napredne stranke.

Znači, još jedan dokazani partijski ministar ili neko ko ima i još neke posebne  kvalitete koje prepoznaje i vidi onaj, jedini, koji o tome i odlučuje, saznaćemo vrlo brzo. Možda već sutra uveče u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj taj, koji odlučuje, uvek rado gostuje.    

 

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR