Glas Javnosti

Inovacije u parku kod Šeste beogradske gimnazije: Prvo Wi-Fi drvo za besplatni internet na Zvezdari

Društvo
Autor: Glas javnosti

Korisnici mogu da koriste besplatni internet velike brzine u krugu oko drveta u poluprečniku od 60 do 80 metara

U parku kod Šeste beogradske gimnazije postavljeno je prvo Wi-Fi drvo za besplatni internet u Gradskoj opštini Zvezdara, a 30. na teritoriji Beograda, izjavio je za Tanjug predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić.

On je rekao da mu je drago što je prvo Wi-Fi drvo za besplatni internet na Zvezdari postavljeno u tom parku jer tu boravi veliki broj korisnika koji sada imaju priliku da koriste besplatni internet.


Jeremić se zahvalio kompaniji Telekom Srbija na dosadašnjoj dugogodišnjoj uspešnoj saradnji i izrazio nadu da će dobra saradnja Gradske opštine Zvezdara i kompanije Telekom Srbija doprineti da ovakve uređaje dobiju i drugi delovi opštine.

Naveo je da je to 30.  Wi-Fi drvo koje je kompanija Telekom instalirala na teritoriji Beograda, dok ih je na teritoriji Srbije ukupno instalirano 78. 

"Postavljanjem ovog Wi-Fi drveta korisnici mogu koristiti besplatan internet velike brzine u krugu oko drveta u poluprečniku od 60 do 80 metara, a maksimalan broj korisnika koji istovremeno mogu koristiti besplatan internet je 230, što, nadamo se, zadovoljava potrebe korisnika u ovom parku", rekao je Jeremić. 

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR