Glas Javnosti

Influenserka za automobile otkriva: „Ova tri skrivena dugmeta ima svako vozilo“

Društvo
Autor: Glas javnosti

Stručnjakinja i influenserka za automobile otkriva “magične” funkcije vašeg ljubimca za koje možda i nakon više godina korišćenja automobila ne znate da postoje.

Qiao Xiao Chequan je TikTok influenserka koja platformu koristi kako bi pratiteljima otkrila tehnološke dodatke koji su sve popularniji u novim automobilima, a koji vam mogu olakšati vožnju i eventualne poteškoće koje s njom dolaze.

Jedan od takvih funkcionalnih dodataka su i transponderi – poznati i kao “ključevi s čipom”. Ova stručnjanja kaže da ako ne možete pronaći svoje vozilo na parkiralištu, pametni ključ može obaviti taj posao umjesto vas.

Tvrdi da bi trebalo da “pritisnete dugme za zaključavanje na ključu kako bi se oglasila truba automobila”


“Sada možete lako pronaći svoj automobil po tome odakle dolazi zvuk”, dodala je. Njen drugi savet je za one koji se brinu da im vrata automobila nisu dobro zatvorena nakon što su ga ostavili na parkingu, piše N1.

Qiao, koja svakodnevno deli svoje znanje o automobilima i njihovim “skrivenim” funkcijama kaže: “Brinete li se uvek da vrata vašeg automobila nisu dobro zatvorena? Morate pritisnuti dugme za zaključavanje na ključu. Ako se automobilska truba ne oglasi, to znači da vrata automobila niste pravilno zatvorili.”

Rekla je da ako čujete trubu automobila, “možete otići mirni” znajući da su vam sva vrata automobila zaključana.

Kreatorka sadržaja o automobilizmu, takođe je rekla da nakon što zaključate automobil i odete, ako vam neko pokuša otvoriti vrata ili automobil počne “nenormalno vibrirati”, vozilo će automatski upaliti intenzivni alarm kako bi “preplašio negativce”. “Ima li vaš automobil ovu čarobnu funkciju?”, dodala je.

Glas javnosti /B10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR