Glas Javnosti

INĐIJA KAO KAPADOKIJA A CENA PAPRENA: Počela prodaja karata za letenje balonima na Krčedinskoj adi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Turistička organizacija opštine Inđija, pozvala je sve zainteresovane da dožive nezaboravno iskustvo letenja balonima na topao vazduh na Krčedinskoj adi. Sezona letenja balonima traje od juna do septembra kada su vremenski uslovi povoljni a priroda u ovom delu Srbije najlepša. Letovi počinju u subotu 3. juna i biće organizovani u periodu od 19:00 do 20:30 časova i to utorkom, sredom, subotom i

Baloni lete u vis do 70 metara i tu se zadržavaju oko šest, sedam minuta, gde se može uživati u prelepoj panorami koja se može fotografisati.

Krčedinska ada je već sada veoma atraktivna turistička tačka Vojvodine, a uvođenjem ponude letenja balonom na njoj postaje jedna od najvećih turističkih atrakcija u Srbiji i šire.


Svi zainteresovani za let balonom mogu se prijaviti na telefon 065 46600069 ili putem mejla: kartesrpskakapadokija@gmail.com. Prijave za let se vrše od ponedeljka do petka u periodu od 10:00 do 17:00 časova. Prevoz do Krčedinske ade je organizovan katamaranom i brodom od pristana do Krčedinske ade. U jednom smeru brod i katamaran plove oko 25 minuta. Prolaziće ispod Beščanskog mosta, pored Koviljsko-petrovaradinskog rita, rukavca do Krčedinske ade.

Cena povratne karte za katamaran i brod je 500 dinara po osobi i karte za prevoz kupuju se na licu mesta. Prevoz katamaranom i brodom će kretati iz Beške od 16 časova.

Cena karte za vožnju balonom iznosi 5.940 dinara po osobi, iz Turističke organizacioje opštine Inđija pozivaju sve zainteresovane da se prijave na vreme jer je broj mesta ograničen, prenosi B06S.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR