Glas Javnosti

IMA I JEFTINIJE, A EVO I GDE! U ovim beogradskim naseljima cena stanova od 800 do 1.000 evra po kvadratu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iako cene nekretnina rastu, ukoliko želite da kupite stan u Beogradu, to ipak možete učiniti i po povoljnijim cenama, sve u zavisnosti od toga šta preferirate,

Stan je u današnje vreme teško kupiti, naročito ako se radi o prestonici, mada su cene kvadrata skočile širom Srbije. Prema podacima RGZ-a prosečne cene kvadrata u Beogradu u novogranji su oko 2.000 evra, dok je za staru gradnju potrebno manje izdvojiti, oko 1.500 evra. Ipak, na pojedinim lokacijama kvadrat košta od 800 do 1.000 evra. Mirijevo Prosečna cena po kvadratu u Mirijevu je 1.174 evra, ali računajte da je novogradnja ipak skuplja. Ovde neprestano "niču" nove zgrade, tako da je izbor veliki.

Miljakovac Na oko 10 kilometara od grada nalazi se ovo naselje gde je prosečna cena po metru kvadratnom 1.086 evra. Stanovi se mogu naći u lepom ambijentu okruženom parkovima i šumama. Borča U Borči se nude najpovoljniji stanovi od 850 evra po kvadratu što je neverovatno jeftino za Beograd. Ovo naselje blizu je samog grada, ali i Pančeva, a u poslednje vreme postaje vrlo atraktivno i sve popularnije jer se dosta toga izgradilo.

Železnik

Naselje pripada Čukarici, a cene idu od 1.024 do 1.308 evra po metru kvadratnom. Blizu su i Banovo brdo, Žarkovo i Ada.

Petlovo brdo

Najveća mana ovog dela grada je loš prevoz pa to dosta utiče a cenu kvadrata koja iznosi oko 1.113 evra, često i manje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR