Glas Javnosti

IAKO JE 'NESTAO' NJEGOVA RODBINA JE TU, NA SCENI: Sestri Zorana Babića 1,3 miliona za 'projekat kiseljenja kupusa'?!(VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

I dok se javnost pita šta je sa Zoranom Babićem, još uvek direktorom "Koridora Srbije", koji se povukao posle saobraćajke (poginula žena), njegova uža rodbina našla se u žiži.

Sada je u pitanju njegova sestra Milijana Pađen koja je od opštine Vrnjačka Banja dobila 1,3 miliona dinara za "projekat kiseljenja kupusa", a sve u cilju "zadržavanja mladih i sprovođenja populacione politike".

- Sestra Zorana Vazduplohova Babića dobila od Opštine Vrnjačka Banja 1.300.000,00 dinara za projekat da kiseli kupus i predkupus. Opština je prepoznala značaj ovog projekta, jer će isti zadržati omladinu u Vrnjačkoj Banji. Mladi će ostai da kisele kupus i predkupus. Nije šala, nije vic - napisala je jedna od korisnica Tvitera.

Vaterpolista Danilo Ikodinović bio je mnogo oštriji:

-Sestra Zorana Babića dobila 10.000 evra od Vlade Republike Srbije za projekat kiseljenja kupusa. Je*em vam mater svima iz Vlade Republike Srbije!

Kako i sama Milijana Pađen kaže, a pričala je baš o projektu kiseljenja kupusa, "oni su prepoznali želju da radimo, da zadržimo ovde mlade ljude, da se ostvare materijalno u svojoj zemlji".

Da je Babićeva rodbina veoma uticajna kada su u pitanju novi projekti, videli smo i sredinom avgusta kada je na N1 osvanula vest da je usred zaštićenog područja, tik pored poznatog izvorišta mineralne vode Snežnik, nikla zgrada od 4.000 kvadrata sa 84 stana. Slučaj je sada pred Ustavnim sudom, ali to nije zaustavilo radove. Verovatno, kako sumnjaju prve komšije, zbog toga što je zvanični investitor Goran Babić, brat od strica Zorana Babića, direktora Koridora Srbije, a stanovnici ovog dela Banje kažu da su ga viđali na gradilištu.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR