Glas Javnosti

I PORED ZABRANA POSLE 23 SATA TREŠTI MUZIKA SA SAVSKOG NASIPA: Imaju veze kod Vesića, policija svaki dan na ručku u jednom od splavova!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vlasnicima nekih beogradskih splavova profit je bitniji od zdravlja. Iako su kazne za nepoštovanje propisa velike, mnogi vlasnici ne mare za to, pa se na nekim splavovima glasna muzika može čuti i posle 23 sata.

Sinoć je komunalna milicija došla do  jednog od splavova zbog preglasne muzike i nepoštovanja radnog vremena.

- Jel hoćeš sad da pozovem Ivana da ovo rešimo?- rekli su okupljeni Komunalnoj policiji, dok je žena pominjala neko prezime uz izjavu  "on mi je veza", kako se pretpostavlja u policiji.

Neformalna grupa građana okupljena u grupu "Savski nasip" iznela je pretpostavke da je reč o direktoru komunalne milicije Ivanu Divacu.

- On je desna ruka Vesića koji godinama štiti otimače reka tako što odbija da primeni zakon i kazni ih zbog brojnih prekršaja, protivpravnog zauzimanja obale, lomljenja nasipskih klupa, krađe struje, vode... - navodi "Savski nasip".

Na njihovoj Twitter stranici postavljena je fotografija policijske patrole, za koju se tvrdi da svakog dana ruča na jednom od splavova.

- Policija umesto da sprovodi zakon, redovno ide na nelegalni splav kod Toše na ručak. Savski nasip je ilustrativni primer da nama vlada mafija - tvrdi "Savski nasip"

Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 doneo je nedavno nove mere koje se odnose na čitavu Srbiju. Mere se odnosi i na radno vreme kafića i klubova.

Svi objekti koji nemaju bašte zatvaraju se u 21 sata, dok je radno vreme klubova, kafića i restorana koji imaju bašte do 23 sata, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR