Glas Javnosti

I MI KONJA ZA TRKU IMAMO: Tri kompanije iz Srbije dobile nagrade za najbolje na Zapadnom Balkanu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Komorski investicioni forum šest zemalja Zapadnog Balkana dodelio je u Skoplju nagrade najboljim privrednicima i kompanijama iz regiona povodom pet godina od uspostavljanja zajedničkog regionalnog tržišta, a od kompanija iz Srbije nagrađeni su Nelt Co, Salveo i Marbo produkt, saopšteno je. Nelt Co iz Dobanovaca dobio je nagradu u kategoriji uspešan dobavljač u regionalnom lancu, kompanija Salveo p

Jedina kompanija iz Republike Srpske koja je nagrađena je Farmavit iz Ljubinja, kod Trebinja, koja je sa svojom linijom dijetetskih proizvoda brenda "Black garlic-Alivit farm" odnela pobedu u kategoriji najinovativnija kompanija Zapadnog Balkana za 2022.
Prva nagrada u kategoriji "Vodeći investitor (šampion) u zemljama Zapadnog Balkana" dodeljena je Alkaloidu Skoplje, prenosi portal Ekapija.

Komorski investicioni forum je zajednička inicijativa privrednih komora zemalja Zapadnog Balkana, osnovan u saradnji sa Evropskom unijom, koja predstavlja interese više od 350.000 kompanija u pravcu sprovođenja zajedničkih aktivnosti koje su u interesu biznis zajednica u regionu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR