Glas Javnosti

GLAS JAVNOSTI PROSLAVLJA 60.000 PRATILACA NA NAŠEM JUTJUB KANALU, DRAGI GLEDAOCI I GLEDATELJKE VELIKO HVALA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Naša Jutjub zajednica dostigla je broj od 60.000 pratilaca, a redakcija javnosti vam se od srca zahvaljuje.

Dragi pratioci kanala Glasa javnosti, 

Od srca se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i podršci koju dobijamo od vas na našem Jutjub kanalu.

Iz emisije u emisiju, naša zajednica svakodnevno raste, a danas vas sa ponosom obaveštavamo da smo svi zajedno dostigli cifru od čak 60.000 pratilaca.

U budućnosti očekujte još više zanimljivog sadržaja, raznovrsnih tema i gostiju, a svaka vaša pohvala, kritika i sugestija je više nego dobrodošla.

Nastavljamo sa misijom da vas blagovremeno informišemo i edukujemo o temama koje vas interesuju, ljudima koji vas inspirišu i autorima koji će u vaše ime postavljati prava pitanja.

Želimo da vam prikažemo stvarnost ma kakva ona bila!

Stoga smo za vas izdvojili emisije sa našeg kanala koje ste pratili, tražili i rado gledali.

U gostima nam je bila dr Jelena Guskova, doktor istorijskih nauka i inostrani član Srpske akademije nauka i umetnosti, povodom otvaranja Ruskog balkanskog centra u Beogradu.

Otvaranje centra smatra veoma značajnim za rusko srpske odnose i napominje da su na otvaranju centra radili ozbiljni ljudi podržani vlašću u Kremlju.

Ovako je govorila za Glas života

Gost naše emisije bila je Vesna Dedić, novinarka i književnica. Govorila je o njenim iskustvima koja su je povredila ili zauvek ojačala na ličnom putu na kome je sama gradila svoju sreću, a karijeru je, kako kaže, izgradila zahvaljujući roditeljima. Najveće uspehe je postigla kada je bila van kolone, a da je život lep zaista je osetila kada je shvatila da ne mora imati sve što imaju i gori od nje.

Ceo razgovor sa Vesnom Dedić: 

Četiri generacije Hadžimanov već 90 godina osvajaju srca i duše širom Balkana i sveta i u muzičkom, glumačkom i svetu pisaca i kompozitora pokazuju da je lepa umetnost ta koja stvara mostove i ruši predrasude, a kada se ujedine talenti i energija iz tri muzičke dinastije, Hadžimanov, Veletanlić i Vasić, sasvim je sigurno da iza njih ostaju bogato kulturno nasleđe i melemi za duše i srca svih koji znaju da cene prave vrednosti i uživaju u životu. 

           
Više u našoj emisiji Glas penzionera:

Dr Lidija Pehar, pedagog i psihoterapeut za Glas života govorila je o našim emocijama i vezi sa manipulatorom u svom sverama. Objasnila nam je polaritet empate i manipulatora. Kada emocije koje nisu za nas dobre vladaju telom nastaje bolest u organu koji je najslabiji.

Naučite još o manipulaciji iz naše emisije: 

Posetio nas je i Balkanski Nostradamus Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog. Predvideo je u prošlosti mnoga dešavanja kod nas i u svetu i sada prognozira težak period za Srbiju.

Šta je još predvideo pogledajte na našem Jutjub kanalu: 

Uživajte u našim emisijama i obavezno nas zapratite OVDE. 

Vaš Glas javnosti!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR