Glas Javnosti

HRVATI ZABRANILI GLAS JAVNOSTI: Hrvatski forum za stripove ne dozvoljava tekst o stripu 'DOBRODOŠLI NA KOSOVO' zbog POLITIKE! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tekst koji je Glas javnosti nedavno objavio o stripu 'Dobrodošli na Kosovo' koji za temu ima stradanja i pogrom Srba na Kosmetu 2004. godine po mišljenju moderatora nepoželjan je na forumu hrvatskog sajta stripovi.com jer propagira politiku!

Naime, jedan od posetilaca foruma u grupi koja govori o stripu 'Dobordošli na Kosovo' preneo je link sa Glasa javnosti za tekst o konkretnom stripu, bez bilo kakvog ličnog komentara.

Ipak i to je bilo dovoljno moderatoru portala stripovi.com da člana banuje na nedelju dana jer 'propagira politiku'.

foto: printscreen

Da je moderator pročitao tekst sa Glasa javnosti video bi da u njemu nema nikakve, dnevne politike ili bilo šta slično, a da tekst isključivo govori o stripskom izdanju i da su izjave uzete od izdavača i prevodioca izdanja.

KONTROVERZNI STRIP O KOSOVU: Dok svi dugi ćute, ITALIJANI izneli ISTINU o stradanju SRBA!(FOTO)

Zanimljivo da moderatorima portala Stripovi.com smeta strip koji govori o pogromu Srbna na Kosmetu i da to smatraju uplivom politike ali im svojevremno nije smetao strip o akciji 'Oluja' i domoljubnom ratu koji su bez problema promovisali na svom poratlu i forumu.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR