Glas Javnosti

Homoseksualni lobi hoće da preuzme SANU!!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Protekli osmogodišnji period tokom kojeg je Vladimir Kostić vodio SANU, kao jednu od najznačajnijih srpskih institucija ostaćen upamćen po nezapamćenom narušavanju međuljudskih odnosa ali i stvaranju semena soroševske neoliberalne, globalističke i svakako antisrpske ideje, koja se u aktuelnom momentu sprema da proklija i stavi svoju šapu na čitavu SANU.


U susret predstojećim izborima za rukovodstvo SANU Kostić je osmislio taktiku koja treba da mu omogući da zadrži kontrolu nad ovom institucijom, koju bi nastavio da vodi „iz senke“ preko svojih lojalnih saradnika okupljenih oko Tibora Varadija, najistaknutijeg Soroševog agenta u Srbiji.

Na tom poslu Kostić, pronicljivo kao i uvek, računa i na podršku koju Varadi kao istaknuti pripadnik može da obezbedi unutar uticajnog globalnog homoseksualnog lobija, koji ima svoje pipke i predstavnike u gotovo svim značajnijim zapadnim centrima moći. Pored Varadija, kao glavne spone od koje svakako najviše očekuje, Kostić računa i na to da će podršku homoseksualnog lobija „podbočiti“ preko Miodraga Tabačkog, penzionisanog profesora FDU, koji je takođe uticajan u ovim krugovima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR