Glas Javnosti

HLADNOĆA I MRAZ: Ne izlazite bez kišobrana, u toku dana SMENA OBLAKA I SUNCA

Društvo
Autor: Glas javnosti

U Srbiji ujutro u većini mesta slab prizemni mraz, a na severu i zapadu mestimično slab mraz i na dva metra.

Pre podne promenljivo oblačno i u većini mesta suvo, samo na jugu zemlje oblačno uz slabe padavine. Od sredine dana najpre na severu jače naoblačenje mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, ponegde je moguća i pojava kratkotrajnih pljuskova.


Vetar slab i umeren, zapadni, krajem dana u pojačanju na severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 5, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Prognoza za Beograd


I u glavnom gradu ujutro slab prizemni mraz, pre podne promenljivo oblačno i suvo. Od sredine dana jače naoblačenje koje će usloviti povremeno kišu. Vetar slab i umeren, zapadni, krajem dana u pojačanju na severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od -1 na širem području grada do 2 stepena, najviša oko 10.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U četvrtak i petak jutra hladna sa slabim prizemnim mrazem, ponegde i sa mrazem na dva metra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. U petak krajem dana postepeno naoblačenje sa zapada i jugozapada.

Zatim malo svežije, za vikend oblačno i mestimično sa kišom, ponegde i sa kratkotrajnim pljuskovima, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

U ponedeljak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Od utorka suvo, jutra hladna, tokom dana malo do umereno oblačno u suvo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR