Glas Javnosti

HLADNO VREME SE PONOVO VRATILO U SRBIJU: Do kada ćemo se smrzavati i kako ćemo posle 15. aprila grejati svoje stanove?

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srbiju je posle toplog prolećnog vremena ponovo zapljusnuo talas hladnog vremena sa kišom. Danas je osvanulo tmurno i oblačno jutro, a maksimalna dnevna temeratura neće preći 6 podeok na skali Celzijusa.

Do kada će biti ovako hladno i da li ćemo se smrzavati i u stanovima?

Vremenksa prilike su u ovom periodu godine promenljive. Takvo je i vreme nas očekuje i ovih dana. Posle najtoplijeg dana u godini, u ponedeljak je izmereno čak 25 stepeni, ponovo nam je stigao hladni talas.

U narednim danima će se smenjivati sunce i kiša, a temperature će se kretati u rasponu od 6 do 12 stepeni koliko se očekuje u nedelju.

U četvrtak se očekuje promenljivo vreme sa temperaturom do 11 stepeni, a u petak nešto više sunčanih perioda, bez padavina, a maksimalna temperatura će ići do 12 stepeni.

U subotu će biti pretežno oblačno sa sunčanim periodima i temperaturom do 12 stepeni. Nedelja će biti kišovita, ali temperatura slična onoj u subotu.

Grejna sezona zvanično traje do 15. aprila.  U zavisnosti od prosečnih dnevnih temperatura može se desiti da se grejanje produži dok se vremenske prilike ne budu stabilizovale. 

Loše vremenske prilike loše utiču na raspoloženje, a potrebno je obratiti pažnju i na bezbednost u saobraćaju.

U noći za nama bilo je 4 udesa bez povređenih.

Hitna pomoć imala je veliki broj poziva zbog kovid pacijenata. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR