Glas Javnosti

HIT OBJAVA BEOGRADSKOG AERODROMA: Jeri Bosa sletela iz Boston Masadžusets, ekskjuz mi, did d Bosa arive? (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Susreti posle dugo vremena, umeju da budu dirljivi i burni, a čekanje koje im prethodi, a kada im znamo dan i sat, ponekada su prava slatka agonija iščekivanja.

Upravo tako su na beogradskom aerodromu Nikola Tesla čekali jednu Bosu iz Masačusetsa.

“Dobar dan, da li je Bosa stigla”, “Jesi stigla Boso?”, “Jeli Bosa stigla… Molim vas, javite mi, tenks in advajs, poyy”, “Jeri stigla Bosa!?”, “Da li je Bosa stigla, čekamo je”, “Jedno pitanje, jeri Bosa sletela iz Boston Maserčutec. Ako jeste, zvrcnite me, pozdrav. Živela Srbija”, “Jer stigla Bosa iz Masadžusets? Fala na odgovor”, “Ekskjuz mi, did d Bosa arive?”, glasili su komentari koje je ostavljala neimenovana osoba na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Aerodrom Nikola Tesla Beograd”, nestrpljivo išćekujući Bosu da sleti, prenosi “Blic”.

Administratori Fejsbuk stranice našeg najvećeg aerodroma, odlučili su da joj odgovore, te su joj odgovorili postom u kojem su sumirali sva pitanja vezana za Bosin dolazak, ali i dodali originalni odgovor, koji se zbog sadržine, deli društvenim mrežama.

“Verujemo da je Bosa sletela, iako se nikome nije javila. Dobro došla, Boso”, stajalo je unutar objave koja je slatko nasmejala korisnike društvenih mreža.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP