Glas Javnosti

HEROINA SA DRINE: Šikaniraju je jer kritikuje lokalnu vlast!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Apotekarka Ljiljana Smiljanić na udaru je lokalne vlasti, Srpske napredne stranke, koja je predala peticiju za smenu ove apotekarke zbog njenih objava na Fejsbuku u kojima kritikuje lokalnu vlast.

Kako bi stali u njenu odbranu građani Srbije su pokrenuli peticiju za zaštitu Ljiljane od lokalne vlasti koja joj smešta otkaz.

Vać tri peticije protiv nje su dostavljene direktorki Apotekarske ustanove Loznica u kojoj je zaposlena, a kako kaže Ljiljan optužena je da ruši ugled apoteke u kojoj je zaposlena.

Apotekarka je za "Glas javnosti" rekla da je jadno sve što se dešava i da ne smatra da je napravila bilo kakvu grešku psim što je ukazala na činjenice.

- Jadna je cela situacija u kojoj sam se našla, volela bih da mi bilo ko od potpisnika te peticije kaže da li sam ih na bilo koji način uvredila ili im učila nešto zbog čega bi oni želeli da ja ostanem bez posla- rekla nam je Ljiljana Smiljanić.

On je istakla da je peticiju kojom se podržava njen rad i koja je štiti pokrenula njena prijateljica i koleginica iz Luksemburga, ali i da ona sama više nema snage ni da govori o ovoj temi niti da se bori.

- Morate da me razumete, umorna sam od svega, ne mogu da verujem da se uopšte nalazim u situaciji kojom sam stavljena u poziciju da mogu da izgubim posao samo zato što sam rekla svoje mišljenje - razočarana je Ljiljana.

Ona nam je tokom razgovora više puta ponovila da ovu situaciju smatra veoma jadnom, ali da se plaši i da je bezizlazna, da će u nekom trenutku smao morati da napusti posao.

Mnogo Ljiljanine kolege i klijenti su je svim srcem podržali i stali u odbranu žene koja, kako kažu nije uradila ništa pogrešno, niti čega treba da se stidi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR