Glas Javnosti

HAOS U VALJEVU: Policija 'rasturila' KORONA ŽURKU, pronađeni AMFETAMINI i MARIHUANA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Valjevska policija uhapsila je Beograđanina i Valjevku koji su organizovali korona žurku kršeći mere propisane za vikend kada je sve bilo zatvoreno, u lokalu je pronađena i droga.

Dvoje uhapšenih, 35 prekršajnih prijava i otkrivena droga, bilans je razbijene korona žurke koju su sinoć otkrili policija i komunalni milicajci u Valjevu.

Kako saznaju mediji, korona žurka je otkrivena u kafiću "Oaza 014" na periferiji Valjeva, a od 37 u objektu zatečenih osoba koje se nisu pridržavale epidemioloških mera, lisice su stavljene Beograđaninu A.Č. (34) i mladoj Valjevki A.G. (21), koji su bili organizatori okupljanja.

Pored muzike uživo, na korona partiju se uživalo i u drogama, jer je pretresom pronađeno tri paketića amfetamina i po jedna cigareta i salveta u kojoj je bila marihuana.

Protiv pet gostiju policija je podnela prekršajne prijave zbog neposedovanja lične karte, a jedan od njih, s obzirom da je uvidom u evidenciju Prekršajnog suda evidentiran kao osuđen, odmah je sproveden na izdržavanje zatvorske kazne.

Nakon privođenja osnovnom tužiocu u Valjevu, organizatori žurke su dobili krivične, dok je protiv 35 gostiju podnee prekršajne prijave na osnovu kršenja zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti. P.V.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR