Glas Javnosti

HAOS U LAJKOVCU: Proslava punoletstva prekinuta zbog OLUJE, jak VETAR SRUŠIO šatru!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jako nevreme pogodilo je večeras okolinu Lajkovca, a jedna proslava punoletstva na otvorenom prekinuta je zbog oluje jer je vetar odneo sve pred sobom dok su neki od gostiju čak pretrpeli i lakše telesne povrede.

Šef orkestra koji je nastupao na proslavi u Nepričavi, Zoran Dmitrović, rekao je da je vetar toliko jako duvao da je potpuno urušio šator i isprevrtao sve što mu se našlo na putu.

- Bilo je jezivo. Sve se lomilo i krckalo. Strahovali smo za našu muzičku opremu koja je veoma skupa pa smo pokušali da je spasimo usred oluje mada je posle bilo da samo izvučemo živu glavu - objašnjava Dmitrović.

Na slavlje je trebalo da dođe 500 gostiju, ali je u trenutku nevreme pristiglo oko sto ljudi.

- Neki su dobili ogrebotine. Najveća je materijalna šteta i to u samom domaćinstvu gde je punoletstvo proslavljano. Leteli su crepovi i delovi krovova. Napolju je sve porušeno. Jedva smo živu glavu izvukli - dodaje Dmitrović.

 

Kratkotrajno olujno nevreme, koje je posle 17 sati pogodilo valjevski kraj , podsetimo, izazvalo je kratkotrajne prekide u napajanju električnom energijom. Jak vetar lomio je i drveće. Pojedini dalekovodni pravci su još u prekidu. Ekipe su na terenu.

(Glas javnosti/Telegraf) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP