Glas Javnosti

HAOS NA ČASU U SMEDEREVU! PROFESOR ĐAKU UZEO MOBILNI TELEFON: Otimali se, gurali, nastavnik ga oborio na sto! (VIDEO, FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Još jedan incident u učionici, između učenika i profesora, dogodio se ovaj put u Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi "Despot Đurađ" u Smederevu.

Do incidenta u kome je bilo obaranja učenika na sto, ali i guranja profesora, došlo je kada je nastavik oteo učeniku mobilni telefon koji je on koristio na času.


Vidi se da se sve dešava u učionici, na času matematike. Jedan od učenika snimao je ceo inident.

Kako se vidi na snimku, profesor stoji ispred table, u jednom trenutku se obraća grupi učenika koji su inače drugi razred, a zaitim i kreće ka jednom od njih. Sve vreme on nešto govori, ali taj deo snimka nema ton, tako da nije poznato šta priča.U trenutku kada stiže do đaka i dalje se raspravljajući sa njim, kako se to može zaključiti na osnovu gestikulacije, otima mu telefon i kreće da se vraća ka katedri. Na snimku se vidi i grupa učenika kako sve ovo posmatra, smejući se.

U isto vreme, učenik žustro ustaje za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, vuče i cima profesora za ruku.Na trenutak se kamera sklanja sa njih dvojice, a u sledećem mometnu beleži kako profesor obara učenika na katedru, jednom rukom ga pritiska, dok drugom i dalje drži njegov mobilni telefon.

U celom ovom okršaju i otimanju oko telefona, učenik kreće da pada, ali uspeva da ostane na nogama, te nastavljaju da se guraju i otimaju. Profesor podiže prevrnutu stolicu i papire pale sa katedre u celom tom okršaju, ispravlja se, nakon čega se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli. Nastavnik se povlači i napušta učionicu.

Direktor: Ispitujemo ceo slučaj

Da se ovaj incident dogodio potvrdio nam je Miladin Vitorović, direktor škole "Despot Đurađ" u Smederevu. Kako kaže, incident se desio u sredu, 1. marta.

Prema njegovim rečima, on ima informaciju da se "nešto desilo oko telefona", kao i da je profesor dao izjavu nadlaženima u školi. Takođe, dodaje, niko od učenika mu se nije požalio ovim povodom.

- Ispitujemo ceo slučaj i postupamo dalje po proceduri - rekao je Vitorović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR