Glas Javnosti

Грађани, рок је до 1. јула!

Društvo
Autor: alo.rs

Документација не може бити старија од два месеца
Правна лица и предузетници регистровани у Регистру понуђача имају обавезу да до 1. јула поднесу захтев за издавање потврде о непостојању основа за искључење из поступка јавне набавке, у складу са новим Законом о јавним набавкама, објављено је на сајту Агенције за привредне регистре.

Захтев за издавање потврде о непостојању основа за искључење из поступка јавне набавке подноси регистровани заступник правног лица, односно предузетник, или лице које је овластио заступник за подношење захтева.
Уз захтев се достављају потврде надлежних органа на основу којих се доказује испуњеност услова за учествовање у поступцима јавних набавки.
Документација која се подноси уз захтев за издавање потврде прописана је Законом о јавним набавкама и Правилником о садржини Регистра понуђача и документацији која се подноси уз пријаву за регистрацију понудаца.

Та документација не може бити старија од два месеца од дана њеног подношења у Регистру понуђача.

Правна лица и предузетници који до 1. јула 2020. године не доставе документа биће избрисана из Регистра понуђача по службеној дужности, у складу са Законом о јавним набавкама.

Регистар понуђача је јединствена, централна, електронска и јавна база података о домаћим правним лицима и предузетницима који докажу непостојање услова за искључење из поступка јавне набавке.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR