Glas Javnosti

GRAĐANI NOVOG PAZARA REVOLTIRANI: Lekari okrenuli leđa Brnabić i Lončaru u znak protesta! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Premijerka Srbije, Ana Brnabić i ministar zdravlja, Zlatibor Lončar danas su posetili Novi Pazar kao jedno od žarišta usled epidemije korona virusa. Umesto pozdrava, grupa lekara i medicinskih radnika, im je u znak protesta, okrenula leđa tokom njihovog obraćanja.

Takođe, premijerku Srbije i ministra zdravlja Zlatibora Lončara u Novom Pazaru dočekali su povici nezadovoljnih građana koji su ih pitali zašto nisu doneli ništa od opreme, kao i da su respiratori koji su već bili tu, neispravni.

Kako se navodi, stanovnici ovog grada dočekali su ih da bi, kako kažu, ispoljili nezadovoljstvo, i ukazali na to kako država nije ništa pomogla usled ove epidemije, kao i da se prividna pomoć premećivala samo dok nisu prošli izbori.

Na video zapisima iz ovog grada jasno se vidi nezadovoljstvo građana, a na jednom od njih čuje se uzvik sa pitanjem "Gde ste bili do sad?"

Jedan podatak je posebno privukao pažnju medija, a to je da je u Novom Pazaru, kako kažu meštani, preminulo mnogo više ljudi nego što se govori i da je više zaraženo nego što govore zvanični podaci.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR