Glas Javnosti

GOLA ŽENA SVAKI DAN U BEOGRADSKOJ TERETANI: "Neviđeno je zgodna, ali mogla je makar gaće da obuče!"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ova žena se šetala uzduž i popreko svlačionice pola sata i pričala na telefon bez gaća, bez papuča i nikako da se obuče.

Jedna korisnica srpskog Redita podelila je neobičnu priču sa drugim korisnicima ove društvene mreže. Naime, ona je objasnila da je sa drugaricom krenula da redovno odlazi u teretanu i da je u jednom trenutku počelo da isto tako redovno naleće na ženu koja je sve vreme gola. Kako kaže, ona skroz naga žena svlačionicom, bez ijedne krpice na sebi, i po pola sata priča na mobilni telefon, ne obraćajući pažnju na druge žene koje sede oko nje.


"Krenula sam sa drugaricom pre par nedelja u teretanu, idemo uglavnom rano ujutru. Pre dva dana sam ušla u svlačionicu nakon treninga i tu je bila ženska od nekih tridesetak godina s k r o z gola i pričala na telefon. Nemam problem sa tim, i ja sama skidam sve sa sebe nakon treninga i to mi je skroz normalno. Međutim ova žena se šetala uzduž i popreko svlačionice pola sata i pričala na telefon bez gaća, bez papuča i nikako da se obuče. Izašla sam na 15 minuta da pričam sa dečkom dok ona ne završi svoj razgovor i napokon se obuče, ali ona je bila gola neironično više od pola sata bez ikakvog blama, kao da je u svom kupatilu. Na stranu sve, ženska izgleda super i jako je lepa, ja čak volim da vidim zgodnu devojku, bude mi super motivacija, ali nešto je kod mene probudilo bes u ovoj situaciji. Bukvalno se osećam seksualno napastvovano iz nekog razloga", napisala je ugrožena korisnica Redita, pa nastavila:


"Devojke je l ovo normalno? Muškarci je l se dešava ovo u vašim svlačionicama? Skroz sam zbunjena i ne znam kako da reagujem jako mi je neprijatno. Razumem da je ona egzibicionista najverovatnije i da nema neku lošu nameru, da joj je to normalno, ali bar je mogla gaće da obuče za tih pola sata pričanja na telefon. Dolazi u istim terminima kao i ja i nikako ne mogu da je izbegnem. Danas je završila trening pre mene i otišla da se presvlači i ja sam namerno produžila još pola sata za svaki slučaj da ne moram da je gledam, ALI ONA JE I DALJE BILA TU KAD SAM UŠLA, OPET SKROZ GOLA. Šta da radim?Edit: Da počnem da je muvam i buljim u nju pa da izbegava ona mene?"


Imate li i vi sličnih iskustava?

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR