Glas Javnosti

Goca Tržan udarila na roditelje

Društvo
Autor: Glas javnosti

"Meni moja ćerka svaki put kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla: "Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima. Izbori se, bre!", Goca o ćerki Leni.

Pevačica Goca Tržan važi za nekoga ko uvek otvoreno komentariše razne teme - od ljubavi, preko porodice, majčinstva do svakodnevnih aktuelnih tema. Sada je Goca progovorila o vaspitanju dece, tačnije negativnoj strani toga.

Ona pak smatra da su neki roditelji previše zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihova deca, pa se osvrnula na krajni ishod.


- Toliko podilazimo svojoj deci, da naša današnja deca nemaju realnu predstavu o tome koliko znaju, jer im se i u školi podilazi. Roditelji dolaze u školu da objasne profesorima kako njihovo dete ne zaslužuje trojku nego četvorku, jer njihovo dete je najpametnije - jasna je Goca Tržan.

Pevačica priznaje da kćerku Lenu uči da se sama izbori za svoj uspeh.

- Meni moja ćerka svaki put kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla: "Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima. Izbori se, bre. Ma, ne interesuje me. Misliš da znaš za četiri, a ona ti je nepravedno dala tri. Nađi način da dobiješ četvorku, bre. Nemoj da me smaraš! Ili imaj trojku. Ćao!" - ističe Tržanka.

- Šta znači to da ja idem ja da objašnjavam profesoru kako se rešava kvadrat binoma? Jeste vi, bre, ljudi normalni? Jeste li vi pobesneli, čoveče? Pa treba ta deca vaša jednog dana nekoga da leče, nekoga da savetuju, nešto nekome da urade... Kako će znati da urade, ako ne znaju kada greše? Ako ne znaju da se izbore za sebe, ako ne zna da nauči? Naša deca neće da uče - kaže Goca, prenosi Srbija Danas.

- To su ovi novi trendovi u vaspitanju. Kao što imaš trendove u ishrani. Prvo se nije jela svinjska mast, jelo se ulje, pa se onda jeo margarin, jer je to kao bolje od ulja. E, pa, sad se opet vraćamo na svinjsku mast. Isto je to i moda sa vaspitanjem - zaključila je.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR