Glas Javnosti

Gest male devojčice iz Beograda će sve ostaviti oduševljenim (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U jednoj zgradi u Srbiji, trogodišnja Lola postala je zvezda dana kada je na svoj treći rođendan odlučila da učini nešto posebno za sve svoje komšije.

Na originalan način, Lola je postavila korpu sa slatkišima u hodnik zgrade, pozivajući komšije da se posluže u čast svog rođendana.

Ovo je privuklo pažnju i oduševljenje, ne samo među stanovnicima zgrade, već i na internetu, gde je fotografija ovog gesta postala viralna.
Na fotografiji objavljenoj na Redditu pod naslovom "Dnevna doza lepog komšiluka" može se videti korpa puna slatkiša i ukrašeni papirić sa porukom: "Drage komšije, vaša komšinica Lola sa petog sprata časti za svoj 3. rođendan. Poslužite se."


Foto: Reddit

Reakcije na ovaj dirljiv čin bile su izuzetno pozitivne. Jedan od komentara na društvenim mrežama glasi: "Svaki put kad vidim ovako lepe stvari iskreno se obradujem! Ali se i zapitam koliko bi mi mogli da budemo fin, kulturan, dostojanstven i pošten narod, da ne biramo uvek pogrešna skretanja." Drugi dodaje: "Prelepo. Tako me ovo vraća u detinjstvo, kad su ljudi bili veseli sa željom da uvek namame osmeh i drugima. Srećan Rođendan Lola."


Činjenica da je Lola svoj rođendan odlučila da proslavi na tako nesebičan način izazvala je talas nostalgičnih osećanja i pohvala za njenu porodicu. "Eh, a ja bih bio srećan da mi neko od komšija uzvrati dobar dan, zdravo ili bilo šta", izjavio je jedan od korisnika interneta, dok je drugi komentarisao: "Svaka čast, ovo kod mene u zgradi ne može da se desi za 1.000 godina."


Glas javnosti/A03S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR