Glas Javnosti

GDE SU TI PUTARI?! Beograd zarobljen, drveće padalo na kola, ceo Obrenovac BEZ GREJANJA (FOTO, VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sneg u Beogradu izazvao kolaps, brojne linije gradskog saobraćaja su skraćene ili preusmerene, a sada stižu vesti i sa brojnih gradskih saobraćajnica.

Sneg koji je jutros pao širom naše zemlje napravio je pravi haos na putevima. Ljudi su zavejani, automobili stoje u kolanama, a haosa nisu lišeni ni autoputevi koji bi po pravilu trebalo da budu najprohodniji u zemlji.

Dok se sve ovo dešava, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za da su službe potpuno spremne za sneg, da je na raspolaganju 90 velikih kamiona, 20 manjih i 15 utovarnih mašina.

Prilaz i izlazak sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ blokirani su zbog snega.

Kolona vozila stvorena je i na uključenju sa auto-puta, ali i na izlasku sa aerodroma, pišu Novosti.

Screenshot_20211212-113514_Gallery_b 

Autobus i kamion blokirali su pristup Mostu na Adi.

Iz pravca sajma još jedan kamion je blokirao uključenje ka Mostu na Adi.

Od jutros je u glavnom gradu Srbije došlo do obaranja nekoliko stabala zbog snega, a prema prvim informacijama, nema povređenih, dok je nekoliko vozila oštećeno.

Naši reporteri javljaju da su ulice kod opštine Voždovac neprohodne, i da su na mnoga vozila pala drveća koja su se slomila pod naletom snega.

Drvo na autu 

Od jutros ceo kompletan Obrenovac nema grejanje, a sanacija kvara je u toku, potvrdio je za Nova.rs direktor obrenovačkog toplovoda Boris Ivković. Pojedini građani kažu da je razlog tome što Obrenovac nema dovoljno mazuta i uglja.

Direktor obrenovačkog toplovoda Boris Ivković potvrdio je za Nova.rs da je trenutno ceo Obrenovac bez grejanja.

„U toku je ponovno uspostavljenje grejanje i to možemo da očekujemo u narednih nekoliko sati. Desilo se nešto na elektronaponskoj mreži šireg razmera, dakle nije samo toplomod u pitanju. Već sada polako počinje da se vraća sistem u pogon, pa mi očekujemo da se u predvečernjim satima sitaucija stabilizuje kada je reč o grejanju“, rekao je za Nova.rs Ivković.

Pojedini građani kažu da je razlog tome što Obrenovac nema dovoljno mazuta i uglja, dok Ivković naglašava da ne želi to da komentariše.

„Ne bih zaista to komentarisao, a i nisam nadležan“, kratko je odgovorio.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR