Glas Javnosti

GDE JE SAOBRAĆAJNA POLICIJA i 'Oko sokolovo' da kazni nepropisno parkirane AUTOMOBILE POSLANIKA? (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Očigledno je da u Srbiji pravila ne važe za sve i da postoje oni koji su "jednakiji od drugih". Ispred zgrade Skupštine Srbije" našao se čitav vozni parka poslanika novog saziva, nepropisno parkiranih, a niko nije reagovao na tu vrstu bahatog ponašanja.

Iako u blizini srpskog parlamenta postoji javna garaža na više nivoa, poslanici su parkirali po svom nahođenju gde je kome bilo zgodno ne hajući za pravila i propise koje važe za obične građane.

Podsećanja radi, "Glas javnosti već više od mesec dana pokušava da utvrdi identitet saobraćajca koji je van radnog vremena i po svemu sudeći za svoj groš harao Deligradskom ulicom u blizini Slavije i bespravno pisao kazne građanima.

Mesec dana kasnije, nakon konstantne borbe "Glasa javnosi" da se otkrije istina, saobraćajna policija je zaustavila vlasnika naše medijske kuće Radisava Rodića i napisala mu kaznu iako nije prekršio jedan propis. Očigledno je da pravila nisu ista za sve.

Sistem "Oko sokolovo" od 21. septembra kontroliše parkiranje vozila u ukupno 242 beogradske ulice, ali među njima očigledno nije Trg Nikole Pašića, gde je danas, tokom zasednja Skupštine, na desetine automobila, moguće u vlasništvu poslanika, bilo nepropisno parkirano.

Od početka rada Oko sokolovo kaznilo je na stotine vozača u Beogradu, ali se čini da se granica povlači kada je reč o političarima. Za vreme zasednja danas su ispred parlamenta masovno nepropisno parkirana vozila, van obeleženih parking mesta, pa i na trotorau i ulici.

Sve to je zabeležio Zoran Torbica, građanski aktivista, koji je na Tviteru naveo:

“Kada te pukne i važniji si od života, a u stvari si kulovčina. Njih sokolovo oko ne kažnjava, a vi budale plaćajte kazne!”

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR