Glas Javnosti

FORMIRAN STRUČNI TIM ZA OBILAZAK USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE: Među članovima Darija Kisić Tepavčević i Zlatibor Lončar!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Darija Kisić Tepavćević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja formirala je danas stručni tim koji će obići ustanove socijalne zaštite za smeštaj korisnika, saopštilo je ministarstvo.

Tim će obići te ustanove, utvrditi činjenično stanje i kvalitet zaštite korisnika i nakon toga dati preporuke za unapređenje sistema socijalne zaštite.

Tim će činiti ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, zaštitnik građana Zoran Pašalić, državna sekretarka u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Stana Božović, kao i pomoćnice ministarke za socijalnu zaštitu Biljana Zekavica i za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević.

 

U timu će, takođe, biti predstavnici Inspekcije socijalne zaštite, Inicijative za prava osoba sa mentalnim invaliditetom, predstavnik humanitarne organizacije "Dečije srce", kao i profesor Defektološkog fakulteta Goran Nedović.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR