Glas Javnosti

Fondacija 'Zajedno za osmeh': Budite i VI prijatelj fondacije, omogućite besplatne ili povlašćene usluge za decu obolelu od raka!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Fondacija „Zajedno za osmeh“  je osnovana sa željom grupe mladih ljudi, da svojim delovanjem pomognu unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite dece u Srbiji, da pruže podršku bolesnoj deci i njihovim porodicama, u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka, da pomognu unapređenju sistema dečije zdravstvene zaštite, da pruže svaki vid pomoći i podrške onima kojima je to potrebno.

Godišnje u našoj zemlji od maligne bolesti oboli oko 330. dece . Strah, nemoć, a na kraju i smrt- to je sudbina svakog 7- og obolelog deteta u Republici Srbiji.

Fondacija "Zajedno za osmeh"u vezi sa ciljem pomoći porodicama sa decom obolelom od raka, pokrenula je projekat gde svakom obolelom detetu do navršenih 19. godina, koje se registruje u fondaciji, izdaje identifikacionu karticu sa kojom ostvaruje besplatne ili povlašćene usluge kod raznih privrednih subjekata.

Spisak besplatnih ili povlašćenih usluga se kontinuirano dopunjuje i dostupan je na sajtu fondacije : https://zajednozaosmeh.com/# free-services.

Budite i VI prijatelj fondacije, omogućite besplatne ili povlašćene usluge za decu obolelu od raka!

Za sve detaljne informacije možete se informisati na našem sajtu, društvenim mrežama ili nam se možete obratiti na info@zajednozaosmeh.com / 064/2387792.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR