Glas Javnosti

FEĐA STOJANOVIĆ UPUTIO PODRŠKU NAPASTVOVANOJ KOLEGINICI: 'Moj sin je pobegao od MIKE, nije mogao da trpi njegovu SUROVOST'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Glumac Feđa Stojanović uputio je podršku glumici Mileni Radulović nakon njene ispovesti da je bila silovana od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Stojanović ističe i to, da Aleksića zna od detinjstva, ali i da mu se nikada nisu sviđale Mikine pedagoške metode, jer mu je kako kaže i sin svojevremeno bio njegov učenik.

-Miku poznajem još od detinjstva, bili smo zajedno u dečijoj grupi. Naši životi nisu bili povezani u smislu da smo usko sarađivali, družili smo se u nekim drugim krugovima. Međutim, mogu da kažem da mi se njegov pristup deci, od kad je počeo da se bavi pedagoškim radom, nije dopadao. Mislim da je bio previše grub i surov prema njima. Čak je i moj sin bio kod njega, vratio se i rekao: “Tata, ja više ne mogu tamo, jer se dere na decu, priča Feđa i dodaje:

-Tako da što se te strane tiče, to znam i to godinama ne podržavam. Što se tiče priče mlade glumice, ja uvek verujem ženama koje su bile ugrožene. Mogu samo da osudim onako iz dna duše taj čin i pružim svu podršku mladim devojkama i koleginicama koje su to doživele. Nemam nikakve dileme, u smislu, da bih mogao da pomislim da ga odbranim i budem na njegovoj strani. Taj neki njegov odnos prema deci je bio pun unošenja straha i onda je vrlo logično da iz toga može izvesti zaključak da je sklon i da manipuliše njima, i onda i sve ostalo. Verovatno će se sada stvoriti neka grupa ljudi koja će ga braniti, ali lično mislim da ovo nije za odbranu. To je stvar koja mora da se osudi, a to bi trebalo sud da utvrdi, rekao je glumac Feđa Stojanović.

(Glas javnosti/Nova S)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR