Glas Javnosti

Er Srbija uvela direktne letove do Krakova i Varne

Društvo
Autor: Glas javnosti

„Er Srbija“ uvela je direktne letove između Beograda i Krakova, kao i sezonsku liniju između Beograda i Varne, saopštio je srpski avio-prevoznik.

Do Krakova će nacionalna avio-kompanija saobraćati četiri puta nedeljno — svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje. I do Varne će „Er Srbija“ leteti četiri puta nedeljno — svakog ponedeljka, srede, petka i subote.


Od Krakova, preko Beograda, putnici će imati odličnu povezanost sa Ankarom, Atinom, Bukureštom, Istanbulom, Larnakom, Ljubljanom, Napuljom, Podgoricom, Rimom, Sofijom, Solunom, Tivtom, Zagrebom i drugim gradovima iz mreže „Er Srbije“, navodi se u saopštenju.

Direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“ Boško Rupić izjavio je da će avionska veza sa Varnom, gradom na Crnom moru, biti tokom cele letnje sezone.

Od Varne, preko Beograda, putnici će imati dobru povezanost sa velikim brojem destinacija u mreži „Er Srbije“, poput Amsterdama, Beča, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Frankfurta, Hamburga, Kopenhagena, Ljubljane, Njujorka, Osla, Podgorice, Praga, Rima, Venecije i Zagreba, dodaje se u saopštenju.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR