Glas Javnosti

EKSKURZIJE PAPRENE, IZLETI JOŠ SKUPLJI: Od Beograda do Sremskih Karlovaca čak 6.000 dinara!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Da su đačka putovanja preskupa pokazuje i cenovnik ponude za izlet od Beograda do Sremskih Karlovaca za učenike drugog razreda osnovne škole, koja košta 6.000 dinara!

Ponuda za ekskurziju! 12 sati obilaska Sremskih Karlovaca i Fruške gore - cca 50 evra. Pritom, ulaz u većinu navedenih objekata se ne plaća. Dakle, prevoz, neki ručak, nastavnik itd. Šta kažete, neka ide dete, neću da ga izdvajam od ostale dece - navodi se u objavi Udruženja "Efektiva", koji su priložili i ponudu ovog izleta.

"Efektiva" je navela i da se za isti novac može otići par dana u Sarajevo, a za malo više od toga i tri dana na more.

- Jedna srednja škola u Kragujevcu ponudila deci odlazak u Novi Sad, dve noći, tri dana za 20.000 dinara. Ista ta škola, veroučitelj predloži deci Crna Gora dve noći, Ostrog, Dajbabe, Podgorica, Kotor, u povratku Trebinje, Andrić grad za 7.000 dinara. Pitam se kako? - navela je jedna žena u komentarima.Jedan gospodin naveo je da se roditelji nikad ne bune protiv cena i da uvek popuštaju.

- Verujte da bi roditelji platili i 100 evra samo da imaju malo odmora. Pitala sam par roditelja vezano za ekskurzije i kažu da šalju decu ne bi li odmorili. Pa vi vidite - navodi se u jednom od komentara.

Jedan korisnik naveo je da u Zaječaru jednodnevna ekskurzija za decu u vrtiću košta 6.000 dinara.

- Pa nije to toliko tragično, zamislite ponudu za rekreativnu nastavu, koja po detetu sa dnevnicama za učitelja iznosi 28.000 dinara, na Divčibare - napisao je jedan čovek.

Glas javnosti/Kurir

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR