Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO ZA GLAS JAVNOSTI! DRAGAN SIMOVIĆ: Legitimisali su me jer sam PROBIO KORDON!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srbija, tačnije njen glavni grad, i danas su bili poprište velikog protesta nastalog nezadovoljnim građanima zbog nereagovanja vlade na trajnoj obustavi saradnje sa kompanijom Rio Tinto. Jedan od lidera protesta Dragan Simović, za Glas javnosti ispričao je zašto je legitimisan dok je mirno demonstrirao sa barjakom Miloša Obrenovića u rukama.

Nemamo pravo da izrazimo svoje nezadovoljstvo. Je l vam je to hvala narode, samo me interesuje je l vam je to hvala? Budite ljudi - poručio je Simović prisutnim policajcima, nakon čega je usledila i njegova legitimacija.

Veliki broj demonstranata okružio je palatu Srbija gde je u toku bila dodela ordenja koju je uručivao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.




- Legitimisan sam zato što sam probio kordon - ispričao je svoje viđenje Simović.

Podsetimo, u organizaciji tiima “Kreni – Promeni” održan je veliki Sretenjski protest, u okviru koga je tačno u 12 časova blokiran Bulevar Nikole Tesle na Novom Beogradu.



Okupljenim građanima na početku se obratio lider "Kreni Promeni" Savo Manojlović.

- Još nije kasno da Vlada i Skupština Srbije usvoje izmene zakona kojima se zabranju istraživanja i iskopavanja litijuma i bora u Srbiji - istakao je Manojlović.

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka





SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR