Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! Prvi potvrđen slučaj ukradenih beba u Srbiji, DNK POTVRDIO AFERU! USKORO NOVI DETALJI (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U selu Donji Adrovac kod Aleksinca porodica Radivojević usvojila je dečaka još pre 40 godina koji je tada imao samo 3 meseca. Tek nakon četiri decenije klupo se odmotalo i jeziva afera nestalih beba po prvi put je rešena.

"Glas javnosti" predstavlja kako je došlo do rešavanja ovog slučaja i ko je Mlađan Radivojević koji je prvi potvrđen slučaj ukradenih beba u Srbiji, ali i prvi rešen.

Prema rečima Vere Radivojević, beba je doneta u belom čaršafu, a radnici Centra za socijalni rad Aleksinca rekli su joj da može da ga zameni ako joj se ne sviđa. Vera ga je uzela u naručje i više ga nije ispuštala.

Kada je Mlađa imao 13 godina u bezazlenoj dečjoj tuči u školskom dvorištu nazvan je „domac i siroče“. Otišao je kući i pitao majku zašto ga deca tako zovu. Objasnila mu je da nije mogla da ima dece i da ga je usvojila, ali da ga voli bezgranično. Prema Mlađinim rečima, tad ga nije ni zanimalo ko ga je rodio i zašto ga je biološka majka napustila jer je u Donjem Adrovcu našao svoj dom.

Međutim, kad je Mlađa zasnovao svoju porodicu, njegova supruga je insistirala da se otkrije ko mu je majka. I tad je klupko počeo da se odmotava. Tad su saznali da je u matične knjige upisana žena koja ne postoji, te da je Mlađin dosije sa još 28 dosijea nestao iz Centra za socijalni rad u Aleksincu.

Njegova biološka majka je dala svoj bril želeći da sazna šta se desilo sa njenim sinom.

Mlađanova sestra Marina je pre dva dana saznala da ima brata, a majka joj nikada nije rekla da joj je u porodilištu rečeno da joj je beba umrla.

Kako se navodi u Mlađinoj otmici učestvovale su četiri državne instituciji, a ime njegove majke izmišljeno.

Na naš kanala će se uskoro uključiti Mlađa i njegova sestra Marina koji će nam potvrditi svoje priče i sa gledaocima podeliti svoju borbu.

"Glas javnosti" je došao do svih potrebnih informacija koje ćete moći uživo da pratite na našem Jutjub kanalu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR