Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! NASTAVAK AFERE NESTALIH BEBA: Dirljiv susret dva brata posle 40 godina (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Susret koji tera suze na oči! Mlađan Radivojević koji je prvi potvrđen slučaj ukradenih beba u Srbiji večeras je upoznao nakon sestre i brata za kog nije ni slutio da ima.

Slučaj Mlađana Radivojevića potresao je Srbiji nakon što je njegova majka Vera Radivojević potvrdila da joj je beba jdoneta u belom čaršafu, a radnici Centra za socijalni rad Aleksinca rekli su joj da može da ga zameni ako joj se ne sviđa.

Mlađan Radivojević je večeras upoznao rođenog brata Mićka sa kojim je i na prvi pogled sličnost zapanjujuća.

Kada je Mlađa imao 13 godina u bezazlenoj dečjoj tuči u školskom dvorištu nazvan je "domac i siroče". Kada je upitao majku zašto ga deca tako zovu objasnila mu je da nije mogla da ima dece i da ga je usvojila, ali da ga voli bezgranično.

Prema Mlađinim rečima, tad ga nije ni zanimalo ko ga je rodio i zašto ga je biološka majka napustila jer je u Donjem Adrovcu našao svoj dom. Nakon što je DNK analiza potvrdila ko mu je biološka majka, tragovi su dalje odveli i do njegove rođene sestre Marine Milojević (46), koja nije ni slutila da ima brata, sa kojim se prvi put srela u Kruševcu.

Savet Evrope (SE) već godinama traži od vlasti u Srbiji da usvoji mere kojim će biti obezbeđeno da će svaki pojedinačni slučaj biti ispitan i da će roditelji dobiti verodostojne odgovore o tome šta se dogodilo sa njihovom decom, kao i obeštećenja.

Kako je ranije najavio Radiša Pavlović, predsednik Udruženje za istinu i pravdu o bebama zatražiće od države da se formira specijalno, posebno tužilaštvo za bebe.

Dirljiv susret dva brata koji 40 godina nisu znali za međusovno postojanje pogledajte u snimku: 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR