Glas Javnosti

„Nije Ruskinja, ali može da pokuša“: Devojka traži stan u Zemunu pod nerealnim uslovima, evo šta su joj poručili

Društvo
Autor: Glas javnosti

Potraga za stanom po normalnoj ceni na pristojnoj lokaciji u poslednjih nekoliko meseci čini se kao nemoguća misija. Ipak jedna devojka je odlučila da pokuša da nađe smeštaj po svojoj meri, pa je zamolila prijateljicu da u njeno ime objavi oglas na društvenim mrežama.

„Nije Ruskinja, ali može da pokuša. Drugarici je potreban stan do 200 evra sa svim troškovima. Što se tiče lokacija mogu: Žarkovo, Banovo brdo, Borča, Zemun, Novi Beograd, Savski venac, Zvezdara, Ledine, Bežanijska kosa, Senjak, Stari grad, Altina. Unapred se zahvaljuje!!“, glasila je njena objava u grupi koja okuplja studente beogradskih univerziteta.

Ono što je najviše privuklo pažnju ostalih članova jeste, naravno, cifra koju je devojka spremna da izdvoji za stanarinu, što bi možda i bilo moguće, ali baš na lokacijama koje nije navela.

Imajući to u vidu, korisnici u komentarima nisu bili baš optimistični.

„200 sa računima nema ni u Pinosavi više“, „Za te pare teško.. još sa računima…“, „Nemoguće“, „Bilo to za 200 evra pre 10 godina“, glasili su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su iskoristili priliku da se našale.

„Je l’ barem pije kao Ruskinja?“, nadovezao se neko na tekst oglasa.

Svi smo svesni koliko se situacija na tržištu nekretnina promenila od dolaska Rusa i Ukrajinaca u našu zemlju, zbog čega najviše ispaštaju naši ljudi, pogotovo studenti koji imaju daleko manji budžet, ali na kraju, „ko traži taj i nađe“ koliko god neki vikali da je „teško“ i „nemoguće“.

Izvor: Blic.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR