Glas Javnosti

“DŽOINT-VENTURE” MILICE Č.F.

Društvo
Autor: Глас јавности

Milica Čubrilo, poznatija kao novinar koji objavljuje čitav niz tekstova sporne istinitosti i krajnje negativnih po ugled naše zemlje u inostranim časopisima „Le Figaro“ i „Le Courrier des Balkans“, u vreme pandemije opasnog virusa “COVID-19” i propisanih mera koja doprinose zaštiti opšteg zdravstvenog stanja građana Srbije, najverovatnije zbog psihološkog pritiska koji trpi, sakrila se od javnost

Bivša ambasadorka Srbije u Tunisu, bivša ministarka za dijasporu Vlade R Srbije, bivša direktorka Turističke organizacije Srbije i bivša devojka Božidara Đelića, nekada potpredsednikom vlade Srbije, a sve navedeno jeste Milica Čubrilo, u vreme vanrednog stanja, koje omogućava da budete sami sa sobom i svojim duhom, sagledava mogućnosti za realizaciju pojedinih turističkih projekata koje sprovodi “Nemačka agencija za međunarodnu saradnju” (GIZ), a finansira Evropska unija.

To što se Čubrilo u vreme virusa korona, najverovatnije iz straha za ličnu bezbednost i zdravlje “sklonila”, nije ništa sporno, jer nisu svi dorasli da izdrže psihološki pritisak koji stvara ovaj nevidljivi neprijatelj. Međutim, Čubrilo pokušava da pronađe i primeni alternativne metode za smanjenje psihološkog pritiska. Komšiluk u Beogradu kojem je takvo ponašanje Čubrilo čudno i neopisivo, u poslednje vreme iznosi žalbe da iz kuće Čubrilo dopiru čudni mirisi, kao kada potpalite travu, ali ne onu livadsku, a to se dešava kada sređuje svoje dvorište.

Moguće je da Čubrilo na taj način zapravo razmatra modele za projekte u oblasti turizma u saradnji sa GIZ-om, dovođenjem gostiju sa Jamajke ili iz Amsterdama, na poznate turističke destinacije u Srbiji, ili barem oplemenjivanjem postojećeg stila života u tim destinacijama navikama Jamajčana. Možda njen projekat za unapređenje turizma u saradnji sa GIZ-om nosi naziv “Jamajka u Beogradu” ili “Amsterdam u Srbiji”, ili “Lečenje psihoze izazvane pandemijom virusa, alternativnim metodama”.

“Beg u alternativne metode”, Čubrilo ne sprečava da širi defetizam, naročito kada je reč o merama koje se primenjuju kako bi se građani zaštitili od opasnog virusa, a i ona je taj građanin. Ipak, Milici Čubrilo sve smeta i vanredno stanje i miris čistog vazduha, pa ga zagađuje paljenjem trave koja nije livadska. Neka Čubrilo pali travu, ako će tako doprineti razvoju turizma, možda je to njen “DŽOINT-VENTURE” sa GIZ-om, beg od stvarnosti, beg od problema, beg od Bože Đelića, beg od prefiksa bivši, beg u neke druge svetove u kojima ona nije anonimus.

(Izvor: Patriot.co.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR