Glas Javnosti

Duhovna i pravna borba za SPAS Srbije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sada više nego je potrebno nacionalno jedinstvo u odbrani temelja naše državnosti, naših nacionalnih interesa, duhovnih i moralnih vrednosti, očuvanja dece i prirodne porodice.

To možemo jedino ako podignemo molitvenu spremnost, delima ispovedamo našu svetu Pravoslavnu veru i čuvamo Ustav, našu državnost poštujući zakone i služeći otadžbini i narodu a ne okupatoru i izdajnicima naroda Srbije.
Mi smo okupirani i izdani od najviših državnih zvaničnika a verujemo da nas naša vojska i policija neće izdati i neće ići na verujući goloruk svetosavski narod braneći okupatore i izdajnike. 
Molimo sav verujući narod da u narednom periodu a naročito u subotu 17. septembra pojača svoje molitve i da bude na Liturgiji i na večernjoj službi na molebanu u Bogorodičinom gradu Beogradu u Sabornoj, Vaznesenjskoj, crkvi Svetog Marka, crkvi Aleksandra Nevskog, crkvi Ružica kako bi sabrani pokazali na čijoj smo strani.
Našu ljubav prema vojsci Srbije iskažimo i tako što ćemo ih pozdraviti na Svečanoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije u subotu 17. septembra u 10 časova ispred Narodne Skupštine gde će položiti zakletvu rečima „Služimo Srbiji“.

Ko želi da ruši i destabilizuje našu Srbiju, nameće narodu ono što je protiv Boga i naroda svedoci smo da svakodnevno nas siluju preko medija,školskih udžbenika, bilborda i razapinju zastave srama u slobodarskoj Srbiji LGBT+ pokreti.
LGBT+ komesari volju naroda ne poštuju, grubo krše naša Ustavom zagarantovana prava, međunarodne konvencije, zakone i ponašaju se kao država u državi. LGBT+ pokreti u Srbiji, svoju destruktivnu ideologiju nasilno ubacuju u naš sistem vrednosti, zakone, vaspitanje i obrazovanje i silom žele da izmene postulate našeg
javnog morala, preokrenu našu decu i omladinu. Svedoci smo drskog ponašanja i narušavanja našeg suvereniteta, destabilizacije Srbije, ruganja narodu i institucijama Srbije od strane EU komisije, EU parlamentarca, američke vlade, Soroš - NATO-okupatorskih medija, NVO i stranka koje ovu ideologiju propagiraju, zastupaju i sprovode u delo.
To narod Srbije neće dozvoliti i ne želimo da budemo nemi svedoci koji ništa ne čine da spreče da ova ideologija koja se lukavo krije iza ljudskih prava i sloboda a zapravo širi mržnju i agresivna je prema svakom ko je za prirodnu porodicu, najviše moralne i duhovne vrednosti. Oni ne bi mogli da se tako ponašaju da im ne pomažu najviši državni zvaničnici na čelu sa VD predsednikom Vlade Anom Brnabić, , vladajućom koalicijom i lažno levo-zelenom opozicijom u Narodnoj Skupštini suprotno volji 99,9%građana Srbije.

Zato u ime tog Naroda Srbije koji se zalaže za očuvanje državnosti, nacionalnih interesa, suvereniteta, prirodne porodice i tradicionalnih vrednosti, predaćemo Osnovnom javnom tužilaštvu 16. septembra u 12č u Kataniževoj, Krivičnu prijavu protiv Ane Brnabić, VD predsednika Vlade RS.
Protiv ostalih organizatora centralne manifestacije lezbejskih, gej, bi, trans pokreta EU Prajd 2022 i njihovih saučesnika i promotera pozivamo Republičkog javnog tužioca da pokrene krivični postupak a Ministra spoljnih poslova da proglasi Ministarstva spoljnih poslova, odmah po članu 9 Bečke konvencije o diplomatskim odnosima, proglasi Persona non grata „nepoželjna osoba“ sve diplomatske predstavnike, EU parlamentarce i strane
državljane koji su najavili učešće u lezbejsko, gej, tran ,bi + centralnoj evropskoj manifestaciji EU PRAJD 2022 u Beogradu.
Takođe pozivamo članove vladajuće koalicije koji su verni Bogu , otadžbini i narodu da izglasaju nepoverenje Ani Brnabić, molimo vojsku i policiju da se sete svoje date zakletve i da ne postanu saučesnici u delima okupatora i domaćih izdajnika.

U Beogradu , 15.septembra 2022. godine

U ime Naroda Srbije
Ujedinjeni za tradiciju i porodicu

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR