Glas Javnosti

'DRŽAVNA STARLETA' IMA NOVI POSAO U JAVNOJ SLUŽBI: Vanja Hadžović bila sa ŠKALJARCIMA dok su hapšeni, poznata kao savetnica u MSP koja objavljuje GOLIŠAVE FOTKE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vanja Hadžović koja je početkom februara legitimisana u hotelskoj sobi u društvu četvorice uhapšenih muškaraca bliskih škaljarskom klanu, nedavno je počela da radi kao pomoćnica u sektoru za odnose sa javnošću u PIO fondu.

Hadžovićeva je bivša potpredsednica omladine SPS-a u Zemunu i zamenica predsednika omladine socijalista, a javnost je zaintrigirala još 2013. godine provokativnim fotografijama na društvenim mrežama u vreme dok je radila kao savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova na čijem je čelu bio Ivan Mrkić. Tada su je mediji i prozvali državnom starletom. Očigledno, ona ne može bez državnog posla pa je tako sada počela da radi kao pomoćnica u PR službi PIO fonda.

Završila je menadžment u medijima, a u MSP bila je zaposlena na poziciji mlađeg savetnika. U to vreme je upisala i Diplomatsku akademiju i čak se spremala za službu u inostranstvu.

U međuvremenu, o njenom daljem profesionalnom putu malo toga se čulo, da bi se u javnosti pojavila početkom februara ove godine kada je u beogradskom hotelu "Kraun plaza" prisustvovala spektakularnom hapšenju četvorice muškaraca, navodno, bliskih škaljarskom klanu - Nemanje Mišurovića (36), Miljana Milića (27), Bojana Ajkovića (35) i Siniše Kačavende (42).

Foto: Društvene mreže

U trenutku policijske akcije Vanja Hadžović je bila u društvu četvorice uhapšenih u hotelskoj sobi. Tada je za medije ispričala da je, praktično, te večeri upoznala uhapšene.

- Tačno je da sam bila prisutna tokom hapšenja četvorice muškaraca. Nesrećnim spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Te ljude nisam poznavala, upoznala sam ih te večeri jer me drugarica pozvala da odemo na piće zajedno - rekla je tada Vanja Hadžović, koju je policija legitimisala.

PIO: Hadžovićeva nije zaposlena
 
''Imenovana nije zaposlena u Fondu PIO'', odgovorili su iz PIO, iako je prošle nedelje Hadžovićeva viđena kako radi u njihovim prostorijama.

(Glas javnosti/Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR