Glas Javnosti

DRAMA U DOMU „VASA STAJIĆ“ ! DVOJE RADNIKA ZAPOČELI ŠTRAJK GLAĐU ZBOG OTKAZA KOJE SU DOBILI, REAGOVALA I POLICIJA

Društvo
Autor:

Dvoje radnika, stručnih pedagoga koji su dobili otkaz u Zavodu za prevaspitanje dece i omladine „Vasa Stajić“ započeli su štrajk glađu,a onda se u celu priču uemšala i policija.

Njima je posle dva upozorenja danas uručeno rešenje o otkazu, kako za „Glas javnost“ tvrdi Snežana Živaljević, jedna od otpuštenih radnika.

-Sve su falsifikovali kao dokaze da nam daju otkaz. Krivotvorili su podatke i tada kada su nam dali dva upozorenja pred otkaz. Direktor radi šta on hoće. Pre nas otpustio je još pet kolega – kaže Živaljević.

Ona kaže da je njihova „glavna krivica što se nisu prilagodli i nisu bili podobni“.

-Borićemoi se svim pravnim sredstvima. Obavestili smo i minsitarku Dariju Kisić – Tepavčević o dešavanjima u Domu i čekamo njen odgovor,a dobili smo obećanje iz Ministarstva da će sve biti ispitano – navela je Živaljević.

Foto:Glas javnosti

Ona je rekla da je u međuvremenu na kapiju Doma stigao i policijski auto, a da je kolega konji je dobioo otkaz Igor Petrović „svojim autom preprečio ulaz u Dom i  da se zaključao u vaspitačku kanvcelariju“.

„Glas javnosti“ je pokušao da dobije izjavu druge strane v.d. direktora Ivana Jezdića, ali on nije odgovarao na telefonske pozive našeg novinara.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR