Glas Javnosti

CRNI NA SLOBODI: Heroj iz Šapca PUŠTEN IZ PRITVORA, branio okupljene OD POMAHNITALOG BAGERISTE! (FOTO, VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora, saopšteno je na protestu u Loznici.

Podsećamo radi, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa momaka sa letvama u rukama.

Dragan Milovanović Crni pušten je nešto pre 11 sati iz pritvora u kome se nalazio jer je zaustavio bager koji je išao na ljude u Šapcu, a potom i izudarao jednog od vozača, a njega su ispred tužilaštva sačekali građani. Građani su Milovanoviću aplaudirali po izlasku iz pritvora.

Njega su ispred tužilaštva sačekali građani koji su mu aplaudirali.

Milovanović je izašao u pratnji advokata Vladimira Terzića i odmah se zagrlio sa porodicom.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se Milovanović popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu i time spasao građane od potencijalnih povreda.

Kako su ranije javljali mediji, bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, član Srpske napredne stranke. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR