Glas Javnosti

DOKTORKA KOJA JE SEBI ODUZELA ŽIVOT BILA OMILJENI HIRURG ESTRADE: Svi koji su je poznavali ŠOKIRANI!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Ugledna beogradska doktorka, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koja je juče oduzela sebi život, bila je omiljena u lekarskim krugovima, ali i među pripadnicima srpskog džet-seta. Violeta Skorobać Ašanin (50) presudila je sebi u porodičnom stanu u centru Beograda

Ova doktorka, bila je omiljeni hirurg estrade, a među njenim klijentima bili su i poznati voditelji, pevači, ali i političari.

Kod nje su dolazili Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, kao i manekenka Anika Božić.

Seka Aleksić, Foto: Youtube/Printscreen

Nataša Bekvalac međutim tvrdi da je nije poznavala doktorku.

-Ne poznajem tu doktorku. Godinama idem u drugu kliniku- kratko je rekla pevačica.

Violeta je bila izbor srpskih zvezda i zbog tajnosti koju im je garantovala pri intervencijama. Voditeljke Maja Manojlović, Milica Bursać, Sanja Radan, pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su cenili metode ulepštanjva doktorke Violete.

Radiša Trajković Đani, Foto: Youtube/Printscreen

Doktorka impresivne biografije je bila omiljena među prijateljima, koji su bili iz svih sfera, a informacija da je izvršila samoubistvo sve ih je potresla i uznemirila. Niko od njih nije mogao da poveruje u prvi mah da je u pitanju samoubistvo jer je Violeta previše volela život i sebe.

Iz intervjua koje je davala poslednjih godina ne može ni da se nasluti motiv ovog čina. Imala je srećan brak, obožavala je putovanja i vina. Najbolje od svih je radila korekcije grudi, zbog čega je bila veoma tražena.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR