Glas Javnosti

Doktorka koja je izvršila samoubistvo, bila je omiljeni plastični hirurg estradnih zvezda!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Žena koja je danas, nešto nakon podneva, pronađena mrtva u luksuznom stanu na Vračaru, nedaleko od Trga Slavija, jedna je od naših najpoznatijih doktorki, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Doktorka V.S.A. je, između ostalog, vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom sveta.

Kako stoji u njenoj biografiji "specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vešta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tela" zbog čega je bila cenjena među estradnim zvezdama.

 Završila je studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizaciju i Master studije medicinskih nauka, kao i zvanje doktora medicinskih nauka. Na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA u Beogradu stekla je opsežno opšte znanje u oblasti interne medicine, opšte i vaskularne hirurgije.

Preminula doktorka bila je predsednik Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije, ali i predsedavajući Evropskog komiteta za bezbednost pacijenata i vodiča dobre lekarske prakse EASAPS.

 Tragedija se dogodila danas oko podneva u porodičnom stanu kada su njeno telo pronašli muž i sin. Njima je bilo sumnjivo što se V.S.A. zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno telo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Lekari Hitne pomoći koji su došli na lice mesta mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR